dilluns, 1 de novembre del 2010

COPA CATALANA DE CICLOCROSS I 1ª BIKE-CROSS - 26 DESEMBRE 2010El 26 de desembre de 2010 el CCFarners organitzarà la 3ª edició de la Copa Catalana de Ciclocross. El lloc serà novament al Parc de St Salvador, amb alguna petita modificació en el traçat. Els horaris i el reglament són els de la FCC.


Aquest any com a novetat i com a promoció del ciclocross, el CCFarners organitzarà una prova anomenada BIKE-CROSS, que està pensada per la gent que no tingui bicicleta de ciclocross. Serà una cursa de 45 min que es disputarà sobre el mateix traçat del Ciclocross i que exclusivament es podrà fer amb bicicleta de btt (suspensió davantera) - No doble suspensió. L'horari d'aquesta prova serà de 9:15h a 10:00. Hi podràn participar corredors Federats i No federats (amb assegurança d'un sol dia).


Tot seguit us posem el programa i el full d'inscripció del BIKE-CROSS , amb el seu reglament.


Esperem veure'ns el 26 de desembre al Parc a gaudir d'una nova jornada de ciclisme.


Una salutació La Junta del CCFarners.

1 comentari:

  1. Bona nit,

    Ens hem inscrit a la cursa de CX de diumenge 26, però m'agradaria confirmar les hores de les curses tant de fèmines com èlit, ja que al ser SAnt Esteve, tenim un dinar familiar, i ens agradaria saber si ens dona temps o no a anar-hi.

    També m'agradaria saber (encara que a la web ho posi) saber si hi haurà servei de dutxes.

    Moltissimes gràcies

    ResponElimina